به گزارش پایگاه خبری حیات، شهید غریب صادقی در 24 مهر ماه سال 1333، در روستای پلوسرکان از توابع شهرستان قروه در استان کردستان متولد شد. پدرش موسی و مادرش حمیده نام داشت . این پاسدار شهید در سال 1347، ازدواج کرد و صاحب 2 فرزند شد. شهید صادقی سرانجام در تاریخ 25 آذر سال 1361، توسط گروه های ضد انقلاب بر اثر اصابت گلوله، در روستای موچش کامیاران از توابع شهرستان کامیاران در استان کردستان، به شهادت رسید.
این شهید والا مقام در بخشی از وصیت نامه اش آورده است
فرزندانم درس بخوانید که شما هم در این انقلاب سهمی داشته باشید. شما هم باید به خودتان اجازه ندهید که دشمن وارد وطن عزیزتان شود و مانع از شادی شود و شما اینک به عنوان نسل انقلاب و وارث خون هزاران هزار شهید بوده و خواهید بود. اما باید اعتراف کرد که پاسداری از خون شهدا به مراتب سنگین تر از کوه های گران، بر روی شانه های ماست؛ پس به هوش باشیم که گذشت زمان شما را از وظایفی که دارید دور نسازد.
به خدا سوگند اگر بند بند استخوانهایمان را جدا سازند، اگر سرمان را بالای دار ببرند، اگر زنده زنده در شعله های آتش بسوزانند، اگر زن و فرزندان و بستگانمان را در جلوی دیدگانمان به اسارت و غارت ببرند، هرگز امان نامه کفر و شرک را امضا نمی کنیم.
پیکر این شهید بزرگوار در زادگاهش به خاک سپرده شده است.